Inschrijven

Met onderstaand formulier kunt u één kind per keer inschrijven.
Beide formulieren (Inschrijving Jejokamp 2020 en Persoonlijke gegevens) moet u volledig invullen (indien anders aangegeven).

Indien u beide formulieren invult en verzendt gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden en betalingsvoorwaarden/instructies .

Inschrijving Jejokamp 2020


Gegevens kindLeeftijd tussen 9-15 augustus (2020)


Contactgegevens

Telefoonnummer van beide ouders (indien mogelijk)
Dit veld is optioneel.
(Medisch, Psychisch, Motorisch, Allergieën etc.)

Belangrijke informatie (omtrent persoonlijke gegevens en inschrijfgeld)

Van alle deelnemende kinderen moeten wij de persoonlijke gegevens ontvangen (huisarts, ziekenfonds, etc.). Op de site kunt u dit document naast het inschrijfformulier terugvinden (Persoonlijke gegevens (zie onderstaand)). Dit formulier kunt u digitaal opsturen en wordt doorgenomen door de leiding.

De kosten van het Jejokamp 2019 zijn €140,- p.p. Om deelname van uw kind te bevestigen dient ieder inschrijfgeld te betalen, het inschrijfgeld bedraagt €50,-
Wanneer de inschrijving is voltooid dient u de overige €90,- op een ander moment te betalen.

Indien je onverwachts toch niet mee gaat ontvangt u het inschrijfgeld niet retour.

Betaalgegevens Stichting Jejokamp:
NL93RABO0135874041 T.N.V Stichting Jejokamp
Vul bij de betaling de volgende gegevens in als opmerking: ‘Inschrijfgeld –naam kind'Indien niet alles duidelijk is rondom het opsturen van de persoonlijke gegevens/het inschrijfgeld, kunt u contact opnemen via de mail of via sociale media (zie contact).

Belangrijke informatie rondom ouderavond

Ieder jaar organiseren wij een ouderavond rond mei/juni. Het is voor alle ouders waarvan de kinderen meegaan op het kamp van uiterst belang dat de ouders hierbij aanwezig zijn! Tijdens deze ouderavond stelt de (nieuwe) leiding zich voor, worden de plannen betreft het aankomende kamp gepresenteerd met daarbij alle andere randinformatie. Op deze ouderavond ontvangt u ook het kampboekje met alle informatie over de kampweek zelf. Wanneer de datum bekend is ontvangt u een uitnodiging per mail van ons. Wij verwachten dat tenminste een van de ouders aanwezig is bij deze ouderavond.


Contact
Mocht u nog vragen hebben dan kan u contact opnemen met de leiding van het kamp. De contactgegevens zijn hier te vinden.

Persoonlijke gegevens


Deze lijst zien alleen mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Gegevens kind


Zwemdiploma (aanvinken welke diploma's behaald)


Huisarts

Ziekenfonds/verzekering

Aangesloten bij:


Upload een kopie van de voorkant van uw zorgpas (.png, .jpg of .jpeg-bestandstype).
Upload een kopie van de achterkant van uw zorgpas (.png, .jpg of .jpeg-bestandstype).

Goedkeuring/handtekening

U heeft alles begrepen en geeft goedkeuringPrivacyvoorwaarden

Gedurende de kampweek worden er foto's en filmpjes opgenomen van de kinderen en de leiding om de leuke momenten vast te leggen. Zo nu en dan plaatsen wij deze foto's op sociale media. Indien u uw kind inschrijft voor het kamp geeft u ons toestemming om foto's/filmpjes waarop uw kind zichtbaar is te plaatsen op de sociale media pagina's en de website van Jejokamp.

Ter info: Deze foto's en filmpjes worden alleen gebruikt om de leuke herinneringen vast te leggen en te tonen op sociale media. Verder worden de foto en filmpjes nergens voor gebruikt.

Inschrijfgeld

Voorwaarden

Het inschrijfgeld maakt u over wanneer u uw kind inschrijft.

Wanneer uw kind onverwachts toch niet meegaat op kamp, wordt het inschrijfgeld niet teruggestort. Dit is het geval, omdat wij als organisatie vooraf inkopen doen voor de kinderen (denk aan eten, accomodatie etc.). Als uw kind ingeschreven is wordt namelijk rekening gehouden met de deelname van uw kind aan de kampweek.

Instructies

De kosten van het Jejokamp 2019 zijn €140,- p.p. Om deelname van uw kind te bevestigen dient ieder inschrijfgeld te betalen, het inschrijfgeld bedraagt €50,-
Wanneer de inschrijving is voltooid dient u de overige €90,- op een ander moment te betalen.

Betaalgegevens Stichting Jejokamp:
NL93RABO0135874041 T.N.V Stichting Jejokamp

Vul bij de betaling de volgende gegevens in als opmerking: ‘Inschrijfgeld – naam kind'

Vul bij de betaling van de overige €90,- de volgende gegevens in als opmerking: 'Overig bedrag - naam kind'